Unitat Informativa (Setembre’20)

Cada mes, l’equip Dinamo et duia la informació amb les novetats dels serveis de Joventut al teu Institut. Durant tot el temps que va durar el confinament i la posterior desescalada, els 3 Serveis de Joventut de l’Ajuntament de Palma (Palmajove, Espais Joves i Dinamo) vam seguir en marxa, i així ho hem seguit fent durant l’estiu.

Iniciem un nou curs i som conscients del moment d’incertesa que estem vivint, però us volem donar un missatge de tranquil·litata més d’incidir en la necessitat de ser tot el màxim de responsables i d’aquesta manera entre tots aconseguirem sortir d’aquesta situació.

Si vols saber què t’oferim i en què et podem ajudar, aquí et facilitam els destacats i webs dels tres Serveis de Joventut. Per tal de donar el màxim de garanties de seguretat al jovent, us aferim un ampli número d’iniciatives en línia. #SIGUESRESPONSABLE però #PARTICIPA!

undefinedundefined
+info+info + info

A més, segueix en marxa la iniciativa que hem posat en marxa recentment des dels Serveis de Joventut: l’Espai LGTBI.

Esperem que gaudiu dels nostres Serveis!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s