El control no és amor. No siguis còmplice

Des del Servei Dinamo i per a commemorar el 25N, el “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones”, tornem a posar en marxa la iniciativa “El Control no és amor. No siguis còmplice”.

Amb aquesta campanya volem donar visibilitat a totes aquelles conductes de violència que pateixen moltes dones i que sovint passen malauradament desapercebudes.

Aquest any volem posar especial èmfasi en aquelles conductes masclistes que trobem tant a través de les xarxes socials com als mitjans de comunicació, on sovint ens trobem en el fet que les dones tenen molt menys protagonisme que els homes i quan el tenen, en moltes ocasions se li dóna més importància a temes com la imatge, les seves parelles… que a la seva activitat professional.

Per dur a terme aquesta activitat necessitem que joves d’ambdós sexes ens envieu una foto o vídeo sostenint un missatge-denúncia amb aquella conducta de violència envers les dones que cadascú de vosaltres trobeu que s’hauria d’erradicar.

Després nosaltres recollirem totes aquestes fotos i vídeos i les publicarem a la nostra pàgina web, així com a les nostres diferents xarxes socials per donar visibilitat a aquesta problemàtica i que la gent prengui consciència de la mateixa.

Ens podeu enviar les vostres fotos o vídeos fins dia 21 de novembre al correu electrònic info@equipdinamo.cat. Animau-vos a participar i donem visibilitat a aquesta greu problemàtica que tantes i tantes dones pateixen constantment.

#Elcontrolnoésamor #Nosiguiscòmplice #25N

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s