Qui diu que no té por?

El passat mes d’octubre el Servei Dinamo, juntament amb l’Associació Balear de Superdotats i Altes Capacitats de Mallorca (ABSAC Mallorca) i dins el marc de la 34a #Ratapinyada, vam dur a terme l’activitat “Qui diu que no té por?”.

En aquesta activitat us proposàvem que ens fessiu arribar aquelles pors que tots tenim en algun moment i una vegada recollides totes aquestes pors, el dissabte dia 31 les psicòlogues Rosabel Rodríguez i Amanda Far van realitzar unes xerrades per ajudar-nos a afrontar aquestes pors i que no siguin per nosaltres una dificultad insuperable.

Moltes bgràcies a totes i tots els que participareu fent-nos arribar les vostres pors i us deixem aquí els vídeos de les xerrades:

Xerrada Rosabel Rodríguez

Xerrada Amanda Far

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s