Dia Internacional dels Drets Humans

Avui, 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, és un bon dia per recordar que, en el 72è aniversari de la “Declaració Universal dels Drets Humans”, moltes persones de tot el món, entre elles molts joves, encara a dia d’avui segueixen veient vulnerats aquests drets.

Des del Servei Dinamo, estam molt conscienciats amb aquesta problemàtica i, per això, tant avui com durant tot aquest mes de desembre, i per tal tant de donar a conèixer aquests drets com per donar visibilitat i denunciar la vulneració d’aquests que reben milions de persones arreu del món, us recordem que estam duent a terme la iniciativa “Passaparaula dels Drets Humans”.

Si teniu entre 14 i 30 anys i voleu conèixer més sobre aquesta iniciativa i participar en ella, clicau AQUÍ, i sabreu on ens podreu trobar amb el nostre gran Tortell.

Veniu i ajudau-mos a entre tots donar veu a aquests drets fonamentals. Us hi esperam!

#DretsHumans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s