RATAGAMER 2021

La línia Ludoteca d’Espais Joves i Dinamo us hem preparat la segona edició de la RataGamer, iniciativa en línia que va néixer l’any passat durant el confinament.

El programa d’activitats d’aquesta RataGamer estarà format per més de 40 jocs de diferents estils (misteri, party games, rol, videojocs, música, solitaris…) que es duran a terme a diferents plataformes en línia (Zoom, Jitsi Meet, Discord, Twitch…)  els dies 8, 9 i 10 d’abril del 2021.

RataGamer serà possible gràcies a la col·laboració i la implicació d’una trentena de joves, alguns membres de grups juvenils, entitats que fan feina amb joves i petits comerços: Nippon Time, Scouts Myotragus, Projecte Jove, Pikel Snowed, Rockland, Gaymers, Development Mallorca, K-Pop Baleares, Easy Robotics i A què Jugam. Enguany també comptarem amb la participació dels serveis de joventut de Calvià, Andratx i Eivissa, amb els quals compartirem bones pràctiques i alhora promourem trobades lúdiques amb joves de diferents indrets.

Per a participar a la RataGamer caldrà inscriure’s a través de l’espai web www.ratapinyada.com, on hi haurà informació de cada joc (qui l’organitza, horaris, necessitats…) i un formulari d’inscripció a cada joc.

Hi ha més de 300 places en total, però cal tenir en compte que cada joc té places limitades; per tant, és important reservar la plaça al joc que us interessi amb temps. Cal recordar que totes les activitats seran gratuïtes i exclusives per a joves d’entre 14 a 30 anys.

+info: Mery (630 115 936) i/o na Lau (630 606 940)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s