QR Street Dance Palma

QR Street Dance Palma 2021 és una iniciativa promoguda pel servei Dinamo amb la col·laboració d’Espais Joves, ambdós serveis de Joventut de l’Ajuntament de Palma. Té la finalitat de fer visible el talent dels grups de joves apassionats pel ball.

QR Street Dance Palma és un festival de dansa en línia que consistirà a enregistrar una actuació de cadascun dels grups participants en format audiovisual i a gaudir-ne posteriorment a través d’una plataforma virtual. La visualització i projecció de les diferents actuacions es farà durant la Summer Party organitzada per Espais Joves (12 juny) i, posteriorment, a  través de diferents cartells amb QRs distribuïts per diferents llocs de Palma. 

  1. QUI HI POT PARTICIPAR (requisits)
  1. Grups de ball de qualsevol estil, d’entre 1 i 8 membres (aquest aspecte queda subjecte que hi hagi un canvi en les restriccions sanitàries i/o a l’ocupació permesa de la sala o l’escenari).
  2. Els integrants dels grup han de tenir entre 14 i 30 anys; excepcionalment, hi podran participar joves de 12 i 13 anys i/o entre 30 i 35 anys, sempre que un mínim del 50% del grup ha de tenir entre 14 i 30 anys.
  3. El 50% dels membres del grup, com a mínim, han de ser residents i/o estudiants a Palma.
  4. No hi poden participar grups professionals, ni presentar-s’hi amb el nom de cap acadèmia o empresa; només ho poden fer com a joves individuals o grup.
  • COM PARTICIPAR-HI (documentació necessària)

1. Cal emplenar el següent formulari, amb les dades que s’hi requereixen, abans del 8 de maig de 2021.

2. El servei Dinamo es posarà en contacte amb el representant del grup per telèfon per a confirmar les dades dels participants i les autoritzacions necessàries.

3. S’ha de lliurar la fitxa d’usuari del servei Dinamo a l’organització, amb l’autorització corresponent de cadascun dels membres del grup, abans del 8 de maig de 2021.

4. L’organització hi confirmarà o no la participació durant la setmana del 10 al 14 de maig de 2021 per telèfon. Cal tenir present que les places són limitades i que, en cas de rebre més sol·licituds de les que l’esdeveniment pugui assumir, l’organització tindrà en compte els següents criteris de priorització:

  • Grups que hagin participat a altres iniciatives dels serveis de Joventut (Espais Joves i/o Dinamo)
  • Grups amb cessió d’ús als Espais Joves.
  • Diversitat d’estils de ball.

5. Assistir a les reunions que convoqui l’organització i signar, tots els membres del grup, el document Marc de col·laboració, on es fa palès el compromís del grup amb la iniciativa, abans del 15 de maig de 2021.

6. Enviar en format mp3 la cançó a l’organització, com a màxim 1 dia abans de l’actuació.

7. Les actuacions i enregistraments dels grups es duran a terme durant la setmana del 18 al 22 de maig del 2021 d’entre les 16 a les 20 h.

Els i les participants hauran de dur la mascareta, sempre que les Mesures relatives als serveis i projectes de lleure infantil i juvenil de l’illa de Mallorca així ho indiqui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s