US PRESENTAM STREET ART PALMA

L’any 2021, atenent que no teniem garanties de quan ho podriem fer de forma presencial i als carrers de Palma, des del servei Dinamo hem promogut aquesta iniciativa virtual: un espai web  http://www.streetartpalma.com que recull les diferents produccions artístiques (arts audiovisuals, plàstiques, gràfiques i escèniques) fetes per joves 14 a 30 anys de Palma. 

Et presentam les seves històries i accés directe per a que coneguis les seves obres. A més, aquest espai web posa a l’abast dels joves un recull de recursos públics i d’entitats que ofereixen serveis i productes d’interès pels joves artistes.

Visita l’espai http://www.streetartpalma.com i coneix una mostra del talent jove que hi ha a Palma!

I si t’interessa participar-hi, encara ets a temps! Envia un whatsapp a Dinamo 630 877 610 i ens posarem en contacte amb tu. Condicions per a participar-hi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s