Street Music Palma 2021: bases i inscripcions per a grups de música

BASES DE PARTICIPACIÓ STREET MUSIC PALMA 2021

 • DESCRIPCIÓ

Street Music Palma 2021 és una iniciativa promoguda pel servei Dinamo de l’Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma que té com a objectiu donar visibilitat i suport a joves artistes musicals que es volen obrir pas en el món de la música.

La proposta enguany és dur a terme Street Music Palma al parc de la Mar. Pretenem seguir amb la idea de fer ús dels parcs com espai de trobada amb el jovent i, en aquest cas, el parc de la Mar és el millor indret per a poder organitzar aquesta proposta.

Se n’organitzaran dues sessions (dies 10 i 11 de setembre 2021) de 3 hores (18 a 21 h aprox.) on podran participar un màxim de 6 grups.

 • QUI HI POT PARTICIPAR (requisits)
 1. Els grups de música de qualsevol estil.
 2. Els integrants dels grups han de tenir entre 16 i 30 anys; excepcionalment, hi podran participar joves de 14 i 15 anys i/o entre 31 i 35 anys, sempre que un mínim del 50% del grup tingui entre 16 i 30 anys.
 3. El 50% dels membres del grup, com a mínim, han de ser residents i/o estudiants a Palma.
 4. No haver signatmai un contracte amb una companyia discogràfica.
 5. Comprometre’s per escrit i participar en el procés de la iniciativa realitzant algunes tasques que puguin ser comanades i donant suport a l’organització.
 • COM PARTICIPAR-HI (documentació necessària i requisits del grup)

1. Cal emplenar el següent formulari, amb les dades que s’hi requereixen, abans del 15 d’agost de 2021.

2. L’organització hi confirmarà o no la participació el 17 i/o 18 d’agost de 2021 per telèfon. El dia/hora de l’actuació dels grups ho decidirà l’organització i ho comunicarà al grup.

Cal tenir present que les places són limitades i que, en cas de rebre més sol·licituds de les que l’esdeveniment pugui assumir, l’organització tindrà en compte els següents criteris de priorització:

 • Grups de música que no hagin actuat en altres iniciatives dels serveis de Joventut (Espais Joves i/o Dinamo) durant els 2 darrers anys.
 • Grups de joves amb cessió d’ús als Espais Joves.
 • Diversitat d’estils de música.

3. Els grups de joves seleccionats hauran de lliurar i signar la documentació requerida per l’organització abans del 21 d’agost de 2021.

4. Serà obligatori assistir a TOTES les reunions que convoqui l’organització. N’hi haurà dues:

 • Reunió individual amb el grup: del 18 al 21 d’agost a una “KDD al parc” (hi hauran de participar tots els membres del grup).
 • Reunió col·lectiva amb els grups participants: 27 o 28 agost a una “KDD al parc” (com a mínim hi haurà de participar un representant del grup).

5. Protocol Covid: Tots els membres del grup, abans i durant l’actuació, hauran de dur la mascareta, d’acord amb les mesures relatives als serveis i projectes de lleure infantil i juvenil de l’illa de Mallorca vigents.

 •  RECURSOS TÈCNICS:

L’organització aportarà els següents recursos tècnics:

SISTEMA PA. DAS ST2000 estacat

CONTROL. Taula digital BEHRINGER X32

MICROFONIA. Veus: 2 Sistemes sense fils de mà Shure GLXD càpsula SM 58 Shure / SM 57/ SM 58/

MONITORS: DAS C 015. 600 watts

D.I. BSS

BACKLINE:

Bateria: Yamaha Stage Custom completa (bombo, peu de caixa, 3 timbales 10” 12” 14”, peu Charles, 4 peus de plats, 1 joc de plats complet (Charles Paiste 14”, Splash K12”, Zidjian A Custom Crash 18”, Zidjian. Z Custom Ride 20”). Pedal, caixa i selló.

AMPLIFICADORS DE GUITARRA: Fender Blues de Luxe / Fender Pro Reverb Amp

AMPLIFICADOR DE BAIX: Ampeg SVT-3 Pro amb pantalla Ampeg de 4×10”  o Trace Elliot GP 75m 250W

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s