JA ARRIBA STREET MUSIC PALMA 2021

Arriba una nova edició de l’Street Music Palma.

Els propers 10 i 11 de setembre entre les 17 i les 21 h en un marc tan emblemàtic com el Parc de la Mar, vuit grup de joves músics de la nostra ciutat ens oferiran el seu talent en una nova edició de la més musical de les nostres iniciatives.

Aquest any contarem amb les següents actuacions:

  • Divendres dia 10:

JMC

DRÁKULAS YE-YÉ

GERNIKA

LUKY

  • Dissabte dia 11:

TERRA I SAL

MARIA AMENGUAL

SONADORS SONATS

LICATA

Aquesta activitat comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries per garantir la seguretat de totes i tots. Serà obligatòria la mascareta en tot moment, fer ús del gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat pel que és important respectar el lloc que us assigni l’organització en arribar.

Si teniu entre 14 i 30 anys i voleu venir com a públic us heu d’inscriure AQUÍ. No us ho penseu massa que l’aforament és limitat. (Cada formulari és per venir a un dels dos dies. Si voleu venir als dos, cal que faceu dues vegades el formulari)

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s