ENGEGAM LA 37A RATAPINYADA!

Un any més ens preparem per viure una nova edició de la nostra iniciativa més terrorífica.

El proper dissabte 30 d’octubre entre les 17 i les 20,30 h, al Parc de la Riera, tindrà lloc la 37a edició de la Ratapinyada, on podràs gaudir de tot un conjunt d’activitats relacionades amb la temàtica Nit de les Ànimes.

Des d’aquest moment engegam la preparació de la mateixa, pel que si ets jove o una entitat juvenil i vols col·laborar en l’organització, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres a través del whatsapp express 630.877.610.

T’hi esperam!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s