DINAMO AL PALMA PARK(ING) DAY

Un any mes, des del Servei Dinamo ens sumem al Palma Park(ing) Day, una iniciativa emmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat, ja que sabem que molts joves estan molt conscienciats en aconseguir que entre totes i tots poguem aconseguir moure’ns d’una forma sostenible i saludable.

Ens podreu trobar el divendres dia 17 de setembre de 17 a 20,30 h al carrer Carles I (darrera plaça del Tub) on haurem traslladat una de les nostres habituals KDD al parc i podreu gaudir de jocs i tallers variats.

Us hi esperam!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s