37a RATAPINYADA NIT DE LES ÀNIMES

El passat dissabte 30 d’octubre es va dur a terme al parc de la Riera de Palma, la 37a edició de la Ratapinyada Nit de les Ànimes.

El dia es va despertar plujós, motiu pel qual malauradament vam haver de suspendre per motius de seguretat les actuacions musicals previstes a càrrec de Maria Amengual, Black N Gold, Gernika, Licata i DJ Mut.


La resta de les activitats previstes es van poder dur a terme amb total normalitat i a pesar de les comentades inclemències climatològiques, vam comptar amb uns 200 assistents que van gaudir de cada una de les activitats i de l’emocionant sorteig de regals amb el que vam tancar la vetllada.


Des del Servei Dinamo volem agraïr a totes les nostres joves col·laboradores i col·laboradors, als serveis i entitats col·laboradores Espais Joves, Gaymers, Ben Amics i Casa Planas, així com als espónsors The Good Friki, Frikers, Melicotó i Neverwinter  per la seva col·laboració desinteressada en la iniciativa.

Ens veiem en la 38a edició!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s