ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A L’ACTIVITAT 25N-EL CONTROL NO ÉS AMOR

Amb motiu del 25-N, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, el Servei Dinamo organitzà el passat dimecres 24 de novembre, a la plaça del Tub de Palma, la iniciativa “EL CONTROL NO ÉS AMOR”, en què vàrem comptar amb una activitat d’art urbà on les i els joves artistes
@piglu._@kalmaarte@luzpaolasanchez@hollyrutam@echoessimple@cresporoll@_mirogiart_@aurora_sangre@peremartinandreu i @una_brusca varen realitzar diverses pintures sobre la temàtica 25N a les sortides de ventilació de l’esmentada plaça.

Per altra banda, els i les estudiants del 2n curs del Cicle Formatiu d’Animació Sociocultural i Turística de l’IES Ramon Llull varen realitzar els següents tallers i dinàmiques relacionades amb la temàtica del dia:

– Maniquí
– Like/Dislike
– Kahoot 25N
– Jenga 25N
– Passarel·la
– Dones afganes
– Lectura manifest 25N

Les inclemències meteorològiques del matí feren perillar la realització de l’activitat, però finalment el temps ens donà una treva i permeté que es desenvolupàs amb total normalitat i, a pesar d’aquesta esmentada inestabilitat en el temps, més de 200 joves hi vengueren i participaren en aquesta activitat, demostrant que aquesta és una problemàtica per la qual la joventut està especialment sensibilitzada.

#Elcontrolnoésamor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s