T’ANIMES A COORGANITZAR LA RATAGAMER 2022?

Com cada any per aquestes dates, arriba una nova edició de la Ratagamer, la Ratapinyada que dediquem a jugar, i quan parlem de jugar estam oberts a tot tipus de jocs (de taula, populars, videojocs, d’estratègia, random K-Pop, cosplay…)

Així que ja saps, si ets jove, o una entitat que treballi amb joves, apassionat o aficionat a qualsevol tipus de joc i vols coorganitzar amb Dinamo la Ratagamer, no ho dubtis i posat en contacte amb el nostre whatsapp express 630.877.610 i ens posarem en marxa per realitzar una nova edició de la Ratagamer que, com va succeïr en les edicions anteriors, volem que sigui memorable.

T’hi esperam!

#Ratapinyada #FeimRatapinyada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s