RATAGAMER 2022, UNA GRAN JORNADA LÚDICA I FESTIVA A S’ESCORXADOR

El passat dissabte 30 d’abril es va dur a terme al recinte de s’Escorxador la 38a edició de la #Ratapinyada. Un any més dedicada al món del joc amb el nom de #Ratagamer.
Durant els darrers dos mesos, un total de 25 joves col·laboradores i col·laboradors s’han involucrat en l’organització de l’esdeveniment mitjançant la planificació, difusió i execució d’aquest.
Finalment, gairebé 150 joves van participar de l’esdeveniment, fent de la Ratagamer una jornada festiva i lúdica per a totes i tots els participants.
Volem destacar també la col·laboració de l’Associació Balear d’Altes Capacitats (ABSAC Mallorca), de l’Associació Rondalles i de l’Associació Isla Fronteriza, així com dels serveis municipals SIC NordPalmajove (Sexconsulta) i la col·laboració especial d’Espais Joves.
La cloenda de l’activitat fou el sorteig entre totes i tots els participants dels diferents obsequis que de manera totalment desinteressada ens facilitaren els comerços locals Gamers PalmaGTS Goblin Trader Mallorca, MelicotóNeko NekoFrikers i The Good Friki.
Moltes gràcies a totes i a tots els que ho heu fet possible.
Ens veiem a la propera Ratapinyada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s