28 de juny. Dia de l’Orgull LGTBI

Cada 28 de juny es commemora el Dia de l’Orgull LGTBI. Aquest és un dia per a reafirmar el sentiment d’orgull sobre les orientacions sexuals i identitats de gènere tradicionalment marginades i reprimides, i per a visibilitzar la seva presència a la societat i les seves reivindicacions. 
Des del servei Dinamo ens volem sumar a aquesta jornada de visibilització i reivindicació, i ho feim presentant-vos una activitat que ha sorgit com una proposta d’ARMI, un grup format per n’Aldy Alegria, n’Alba Martín i n’Angela Mingolla, tres joves molt sensibilitzades pel que fa a la temàtica LGTBIQ+ que des de fa uns mesos treballen en la seva iniciativa de #Muntathotu. 
Aquesta activitat és el Contacontes amb Orgull, que consistirà en un contacontes de temàtica LGTBIQ+ per a nines i nins de 3 a 10 anys que es durà a terme el pròxim dimecres 13 de juliol, a les 11 h, a la Biblioteca de Nou Llevant. 
Des d’aquí volem donar les gràcies i  l’enhorabona a aquestes joves per aquesta iniciativa tan interessant i us volem animar a la resta de joves que si voleu dur a terme qualque activitat d’aquest tipus o del que més us interessi no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres al whatsapp express 630.877.610. 

Aldy, Alba i Angela, components d’ARMI i organitzadores del Contacontes amb Orgull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s