MUNTATHOTU LA ÓRBITA 2.0

Després de l’èxit de la primera edició del #Muntathotu All Styles Cypher Dance del passat mes de novembre, en Derian i en Raúl de “Kids With Attitude” han decidit organitzar una segona edició d’aquesta activitat amb el nom de LA ÓRBITA 2.0 el pròxim dissabte 29 d’abril de 17 a 20 h a la plaça Major, per commemorar el #diainternacionaldeladansa.

Per participar és imprescindible venir vestit amb una peça de roba de color morat o rosa. (INSCRIPCIONS PRÈVIES TANCADES, US PODEU INSCRIURE DIRECTAMENT EL DIA DE L’ACTIVITAT A LA PLAÇA MAJOR MENTRE HI HAGI PLACES DISPONIBLES)

Així que ja sabeu, si us apassiona el ball no ho dubteu i animau-vos a participar.

+Info: 630 60 69 40 (Bruna)

Us hi esperam!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s