MUNTATHOTU SECOND LIFE

Taller de customització de roba a càrrec de Lorena Martín.

Aquest pròxim dissabte dia 8 d’abril, de 16.30 a 20.30 h al Casal de barri de Can Alonso, la jove artista gràfica Lorena Martín durà a terme el projecte de #Muntathotu SECOND LIFE, un taller on els i les joves assistents podran personalitzar la seva roba per tal de donar-li una segona vida a aquestes peces.

Aquesta jove ha participat en diferents iniciatives del servei, podeu consultar AQUÍ el seu perfil al web streetartpalma.com, i vol posar en marxa una iniciativa per primer cop relacionada amb la customització i reutilització de la roba vella (calçons, bosses, jaquetes…).

En aquesta activitat dirigirà un taller on ensenyarà als participants a com preparar el material per pintar amb acrílics, aportant material perquè es pugui inspirar i crear dissenys creatius i originals damunt de roba.

Així que ja ho sabeu, si voleu donar una segona vida a les vostres peces de roba i a més, conèixer diferents tècniques de customització, no us podeu perdre aquesta activitat.

Us hi esperam!

+Info i inscripcions: 630 11 59 36 (Mery)

#Muntathotu #joves #jovespalma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s