KDD FEST BELTAINE

El mes de març hem continuat amb les #KDDFest, amb més activitats juvenils fent #comunitatjove

El dissabte dia 18 ens avançàrem uns dies per donar la benvinguda a la primavera amb la Festa Beltaine, una activitat en la qual han estat treballant les darreres setmanes una colla de 6 joves i que va comptar amb una participació de 26 joves en total. 

Allà varen compartir en comunitat diferents experiències i aprofitaren per jugar a jocs de taula, de rol, rol en viu, trivial friki o ballant al ritme del Just Dance, en una tarda molt agradable i divertida. 

Gràcies a totes i tots i fins la pròxima KDD Fest!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s