Darreres notícies

43a edició de la Ratapinyada

El dissabte 27 de gener, dins del programa de #santsebastiàjove, se celebrà la 43a edició de la #Ratapinyada al Casal de Barri de Son Cànaves (el Secar de la Real) i hi col·laboraren 43 joves amb molt de talent.

En aquesta edició es va respirar molta música i molt d’art. Gaudirem d’una vetlada amb concerts i jam sessions  de la mà de bandes de grups com Adesiara, Hamr, Mol i Zyte, a més dels joves solistes Diana Sicilia i José Ernesto Escribà.
Paral·lelament, es varen acollir diferents obres, en què participaren el grup de joves artistes que iniciaren el muntathotu MALLORCA, ILLA ENCANTADA. Els i les participants, a més de ser espectadors en podien ser partícips mitjançant una gimcana.

Les més de 200 persones assistents es trobaren una oferta àmplia d’activitats: podien jugar a Just Dance, un Kahoot friki, cantar al Karaoke, crear els seus propis poemes o treure profit dels seus dispositius mòbils fent fotos als concerts. 

Finalment, tampoc ens volem oblidar de les entitats i serveis que s’uniren a la iniciativa: REALMENT CREMATS, IRÀS I NO TORNARÀS, l’ASSOCIACIÓ ARTE & CÓMICS i els nostres companys d’ESPAIS JOVES.

Us deixam amb una sèrie de fotos i vídeos de les diferents activitats.

#ratapinyada #santsebastiàjove #palma #joves #jovesdepalma

Comparteix la notícia!

WhatsApp