Darreres notícies

44a edició de la Ratapinyada, una gran festa a l’antic Parc de Bombers de Palma

El passat dissabte dia 20 d’abril, l’antic Parc de Bombers de Palma fou l’escenari de la 44a Ratapinyada, que en aquesta edició va comptar amb la col·laboració de diferents centres educatius, l’alumnat dels quals va poder mostrar diferents projectes i iniciatives que duen a terme als seus centres.

Així, totes i tots els assistents varen disposar d’una sessió de manicura i pogueren lluir els seus millors pentinats gràcies al taller que dugué a terme l’alumnat de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar del CEPA La Balanguera, un dels més demandats de l’horabaixa; vàrem gaudir de l’exposició artística «L’art que transforma carrers», que dugueren a terme des de l’IES Josep Maria Llompart; jugàrem al joc de l'»Oca Inclusiva», per a així poder conèixer un poc més què estudien i què fan al Cicle d’Animació Sociocultural i Turística de l’IES Ramon Llull. Des de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears oferiren un show cooking de pastisseria i còctels sense alcohol que feren llepar-se els dits a totes i tots els assistents a l’esdeveniment.

Mentrestant, a l’escenari, els alumnes del Cicle de Condicionament Físic de l’Acadèmia Fleming dinamitzaren una masterclass molt concorreguda d’aeròbic i entrenament funcional; l’alumnat de l’assignatura de Teatre de l’IES Guillem Sagrera gosà pujar per primera vegada a un escenari fora del seu institut i ens oferí una mostra teatral; finalment les alumnes de Dansa de l’IES Joan Maria Thomàs ens delectaren amb diferents mostres de ball fent gala del seu enorme talent.

Paral·lelament a totes aquestes activitats ofertes per l’alumnat dels diferents centres educatius, les persones assistents varen poder gaudir també de diferents jocs de taula i dinàmiques, per a poder interactuar i conèixer-se.

Finalment, la vetlada acabà amb un tardeo 0.0, on ja sí que totes i tots els assistents mostraren les seves ganes de passar-s’ho bé, i posaren fi de la millor manera a aquesta gran festa, com fou la 44a Ratapinyada.

#ratapinyada #ratapinyadaies #dinamitzacióIES #dinamitzaciócentreseducatius #joves #palma #jovesambtalent

Comparteix la notícia!

WhatsApp