Darreres notícies

N’Alex us presenta la passarel·la de disfresses de la 45a Ratapinyada!

Avui us volem presentar n’Alex Busquets, un jove que ha participat i col·laborat en diferents iniciatives i projectes dins el Servei Dinamo i que resulta ser força polifacètic.

Ell és un dels col·laboradors de la 45a edició de la Ratapinyada que celebrarem el pròxim dijous 31 d’octubre al parc del Sagrat Cor!
Però quina activitat està organitzant concretament? Doncs la passarel·la de disfresses! Activitat que, per cert, presentarà ell mateix.
A més, n’Alex ha comptat amb el suport i els consells de l’associació Shinigamis de Mallorca, que l’han ajudat a preparar una passarel·la de disfresses única i molt especial. El passat divendres 11 d’octubre, al Casal de Barri de la Calatrava es va dur a terme el #meetingpoint «De la teoria a la pràctica: organizació d’esdeveniments culturals», on Shinigamis de Mallorca varen compartir la seva experiència i les seves idees, i li aportaren noves perspectives per fer que aquest esdeveniment sigui inoblidable.
Si teniu interès a participar-hi tan sols heu de completar el formulari que trobareu clicant AQUÍ, on trobareu els criteris de participació.

N’Alex us hi espera amb les vostres millors disfresses i amb moltes ganes de fer-vos passar una gran estona!

No us la podeu perdre!

#ratapinyada #meetingpoint #nitdelesànimes #joves #palma

Comparteix la notícia!

WhatsApp