Feim Estiu Jove

FEIM ESTIU JOVE és el programa activitats i serveis per a joves de 14 a 30 anys de Palma del servei Dinamo, de la Regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma. Enguany serà un estiu diferent, un estiu apassionant! Tenim preparades diferents propostes:

KDD A ESPAIS VERDS: l’equip de dinamització Dinamo estarà durant tot l’estiu a diferents parcs i jardins de la ciutat de Palma per a informar-te de tot el que hi ha previst per joves a Palma i per escoltar les teves propostes i atendre les teves consultes.

Cerca’ns als següents parcs de Palma: Son Parera (El Molinar), Jardins de la Cuarentena  (El Terreno), Parc de Son Costa ( Sa Fertilitzadora), Parc de la Mar, Parc de les Estacions, Parc Bosc de La Ribera (Les Meravelles/ Ca’n Pastilla), Parc Son Gibert (Son Gibert/ Rafal Nou), Parc de Ses Fonts (Amanecer- Camp Redó), Parc de Sa Riera (Son Cotoner).

Segueix-nos a les xarxes socials (Instagram, Facebook , Twitter) o per “estat de whatsapp” 630 877 610 per conèixer la programació setmanal de trobades amb Dinamo.

STREET MUSIC PALMA: Si ets solista o tens un grup de música; si vols tocar en directe i participar a #streetmusicpalma. Vine el 17 de juliol al parc de la Mar. En Damià i n’Enric t’hi esperen!

+ info

MONTA-T’HO TU: Si ets jove o tens una entitat juveni i vols dur endavant una iniciativa? Contacte amb nosaltres i et donarem suport a tot el procès.

630 87 7610 info@equipdinamo.cat

ACTIVITATS AMB EXPERTS:

Amb col·laboració de Balears Diversa organitzam “Setmanes LGTBI”. 

Dijous 16 : col·lectiu Trans*  Visualització i debat del documental Trans*happy.

Dijous 23 : visibilitat lèsbica i bisexualitat. Visualització i debat de “Nosotrxs Somos”

Dijous 30: col·lectiu Gay. Informació de recursos, mites i informació en general.

Aquestes activitats es duran a terme a l’Espai Jove Llevant a les 17:30 h. Places limitades.

FESTES JOVES AMB ASSOCIACIONS VEÏNALS. Col.laborarem en les festes joves organitzades per les associacions veïnals. Si sou una associació veïnal i vols fer una activitat o festa jove, contacte amb Dinamo 630 877 610 info@equipdinamo.cat

KDD ONLINE

Seguim a prop vostre a través de les diferents plataformes en línia. +info: KDDonline

STREET ART PALMA Joves artistes ens ensenyaran el seu talent per a donar visibilitat a la dona.