Darreres notícies

Intervenció artística a Nuredduna

Durant el mes de gener es va dur a terme una activitat #Muntathotu que va consistir a dur a terme una intervenció artística en un comerç del nou eix cívic del carrer Nuredduna.

La idea va sorgir a partir de la demanda de quatre joves d’arts plàstiques i gràfiques (Sabrina JerezRyonMiguel Ángel Morales i Marc Gómez) sobre la possibilitat de cercar espais per pintar murals en gran format.

Amb la finalitat de facilitar-los un espai de participació per ells a la 40a Ratapinyada prevista en el recentment inaugurat eix cívic del carrer Nuredduna, contactàrem amb la Rellotgeria Canals que es mostrà molt interessada a col·laborar en la iniciativa.

Com hem dit, durant els tres primers dissabtes del mes de gener se’n va anar duent a terme la iniciativa que va culminar el dissabte dia 28 durant el transcurs de la 40a Ratapinyada.

Des d’aquí volem agrair a la rellotgeria Canals la seva disposició a col·laborar en la iniciativa i donar l’enhorabona a totes i tots els joves artistes participants en aquesta.

Comparteix la notícia!

WhatsApp