Darreres notícies

Preparant una nova edició de l’Street Music Palma

Arriba una nova edició de l’Street Music Palma, un concert musical que es durà a terme el dissabte 22 de juny de 18 a 20 h al parc de la Feixina i aquests són els grups que hi participen: Lomp, Zyte, Hamr i One More.

Lomp és un grup de rock-indie format per 4 joves. N’Andrés hi posa la veu i la bateria, en Cristian la guitarra, n’Ismael la guitarra i la veu, i en Daniel el baix.

Zyte és un grup de jazz, pop-rock, format per 3 joves. En Gus n’és la veu i també està al teclat; en Finn a la guitarra i en Jan a la bateria.

Hamr és un grup de rock format per 5 joves. Na Noa n’és la veu, en Lorenzo està la bateria, en Yoel a la guitarra elèctrica i segona veu, en David a l’altra guitarra elèctrica i en Sam al baix.

One More és un grup de pop rock, de 6 integrants, amb na Didi a la veu, n’Íker a la bateria, en Jose a la guitarra elèctrica, en Sidney al baix, en David al teclat i segona veu i en Joan a la guitarra.

És per això que ja ens hem posat en marxa amb el disseny de la iniciativa conjuntament amb els grups col·laboradors.

A través de diferents reunions, les i els joves integrants dels grups esmentats anteriorment, han pogut compartir idees, motivacions… i, a part de les seves actuacions musicals, organitzaran activitats paral·leles per a complementar l’esdeveniment, que ben segur serà un gran concert que un any més durà el talent musical juvenil als carrers de Palma.

#Streetmusicpalma #música #joves #palma #jovesdepalma

Comparteix la notícia!

WhatsApp