Darreres notícies

NIT DE L’ART JOVE 2022

El passat dissabte 17 de setembre 2022 es va celebrar una nova edició d’una de les nits més màgiques de l’any, la Nit de l’Art Jove a la plaça Bonet de Sant Pere,.

Un total de 17 joves artistes ens mostraren tot el seu talent. Aquestes varen ser les i els artistes participants:  Gio P. M., Julius, Lorena Martín, Procopiosesions, Aina Beltran, Aurora Sangre, Khione Isolde, Paula Vaquer, Redshooter_ab, Àlex Busquets, Garvi Escobar Minuesa, Sergio Adrián, Ian Parra Studios & Ángel Cijes i Pilar Smiraglia.

A més, comptàrem a la col·laboració de l’empresa The Mini Lab, que dugué a terme una mostra on explicaren tot el procés per a customitzar roba.

I per altra banda, els nostres companys d’Espais Joves, també varen dur a terme la seva Nit de l’Art Jove, on comptaren amb joves que dugueren a terme diferents exposicions tant a l’Espai Jove Ciutat Antiga com al local situat al carrer de les Corralasses, núm. 9, així com diferents actuacions musicals a diferents indrets del barri del Puig de Sant Pere.

Moltes gràcies a totes i tots els que ho vareu fer possible!

#StreetArtPalma #Nitdelartjove #Nitdelart

Comparteix la notícia!

WhatsApp