Darreres notícies

#StreetMusicPalma

Street Music Palma 2023: actuacions en directe i altres activitats per a mostrar el talent de la Joventut de Palma.

Street Music Palma és una iniciativa que té com a objectiu donar visibilitat i suport a joves artistes musicals que es volen obrir pas en el món de la música.  

Enguny els grups de joves músics han co-organitzat amb el Servei Dinamo un programa d’activitats divers per a mostrar el seu talent: actuacions en directe, taller de bosses, taller de xapes, photocall o entrevistes en directe, entre d’altres. 

Us presentam els 4 grups de música participants: 

ADESIARA: Es va crear el maig de 2021. “Tocàvem diferents instruments i vàrem pensar ‘Per què no fer un grup?’. Som 4 persones. Na Noa canta, n’Aitor toca la bateria; en Lorenzo, la guitarra, i na Maria el baix. Ens agrada un poc tot. Darrerament feim sobretot rock-pop, però ens adaptam a molts de gèneres. Vàrem veure aquesta paraula tatuada en una persona i ens va agradar. Adesiara vol dir de tant en tant… i de tant en tant feim música i concerts.”  

THE REDLOADS: “A principis de 2020 vàrem formar el grup. Poc després vàrem començar a escriure temes propis i ara ja hem gravat un disc, que podeu trobar a Spotify! Guitarrista i vocalista, guitarra elèctrica, baix i bateria. És un nom que ens hem inventat. Ens agradava el so de la paraula red i vàrem crear la combinació Redload.”  

SELF SERVICE:  “Som una banda de rock mallorquina formada el 2020 durant el confinament per Castro i Ruby. El 2022 vàrem treure el nostre primer disc, Happy darkness. Rock en totes les seves variants, des de temes animats fins a balades! Després de gravar el primer disc, seguírem sense aturar-nos component per a compartir el nostre amor a l’art musical. Carlos com a veu principal; Castro i Ruby a les guitarres; Arnau al baix; Edu a la bateria, i Miki al teclat.”  

AITOR CARRASCO: “Som un jove apassionat per la música. Vaig començar a fer concerts als 14 anys amb un antic grup i m’agradaria consolidar la meva passió acompanyat de la meva banda. Actualment som 5: guitarrista, baixista, teclista, bateria, i jo a la veu. Els moments que estic tot sol són espais per a reflexionar i crear… Tenc un estil molt divers. Per això m’agrada fusionar el pop amb altres estils com per exemple rock, folk, indie…”  

L’espai idíl.lic del parc de la Mar va reunir més de 400 persones que varen gaudir tant de les actuacions musicals com de la resta d’activitats que s’hi van dur a terme.

Volem agrair també la participació d’Espais Joves amb el seu taller de customització, així com dels diferents sempreses del sector i comerços de Palma que han mostrat interès a donar suport a la iniciativa, oferint serveis i/o regals, que se sortejaran entre els joves músics. (Espai Xocolat, Éxodo Underground, Mariola’s Bakery, Yamaha Music School i Mallorca Music Magazine).


#StreetMusicPalma

Comparteix la notícia!

WhatsApp