Darreres notícies

Street Music Palma 2024: Actuacions musicals a la Feixina

El passat dissabte, al parc de la Feixina, va tenir lloc una edició més de l’Street Music Palma. Hi vàrem poder gaudir de les actuacions musicals dels i de les 17 joves implicats en el procés, representants dels grups Zyte, One MoreLomp i Hamr, que han estat col·laborant en l’organització de l’esdeveniment aquests darrers mesos.

Els i les joves també varen col·laborar en l’organització de les activitats paral·leles al concert, com un taller de xapes, un photocall creat pels mateixos artistes i entrevistes al públic.

Al voltant de 150 persones es varen acostar a gaudir-hi de la música en directe, i entre aquestes, uns 60 joves varen participar en les activitats que es varen organitzar.

Finalment, l’activitat va comptar també amb la col·laboració d’Espais Joves, que va muntar un punt d’informació per a donar a conèixer el seu servei durant l’esdeveniment.

Aquesta activitat va ser possible gràcies a la implicació dels i de les joves músics, a la col·laboració d’Espais Joves i a totes les persones que varen venir a gaudir de l’esdeveniment.

#streetmusicpalma #música #joves #palma #jovesdepalma

Comparteix la notícia!

WhatsApp