Darreres notícies

I tu, saps que és l’animació sociocultural?

Des de l’IES Ramon Llull, l’alumnat del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística han vist la necessitat de donar a conèixer el seu cicle, ja que aquest és un dels més desconeguts per la gent i actualment té molt poca demanda, existint la preocupació que acabi desapareixent.

Per aquest motiu es crea el #muntathotu «I tu, saps que és l’animació sociocultural?», on pretenen informar i visibilitzar el cicle apropant a la comunitat a participar en les dinàmiques i activitats que es volen realitzar.
L’objectiu és que la gent s’ho passi bé i comprengui i s’informi de les sortides laborals d’aquests estudis i amb quins col·lectius poden treballar.

Durant l’esdeveniment, es crearan una sèrie d’activitats interactives on els i les participants podran aprendre sobre diferents aspectes del cicle de l’animació sociocultural.
Això inclourà activitats com tallers de »rol playing», un joc de «Preguntados» que generarà debats sobre temes socials rellevants del cicle, una »Oca inclusiva» que fomentarà la diversitat i la presentació del cicle formatiu.
Les activitats estan dissenyades pels mateixos futurs animadors i animadores socioculturals perquè així les persones participants en l’esdeveniment puguin veure moltes coses que es fan al grau.
A més, també serà una bona manera de practicar allò que estan fent de manera teòrica i segur que els podrà ajudar al seu futur laboral.

Aquesta activitat es durà a terme el dijous 21 de març de 17 a 19.30 h a la Plaça del Tub.

#muntathotu #animaciósociocultural #asc #tasoc #DinamitzacióIES #joves #palma

Comparteix la notícia!

WhatsApp