Darreres notícies

Et vares perdre el #muntathotu «Mallorca, illa encantada»? 

Aquest projecte de #Muntathotu sorgí de la mà de diversos joves artistes, els quals, el mes d’octubre de 2023 començaren amb tot el procés de feina. Durant aquest procés, el conjunt de joves es reuniren amb els dinamitzadors del servei per a crear, organitzar i planificar la iniciativa que començaria el gener de 2024.

Es tracta d’una iniciativa artística que va sorgir de la mà de l’artista Hana, una jove que, a través de la lectura del llibre Mallorca màgica de Carlos Garrido, va proposar a altres joves artistes representar gràficament multitud d’històries que hi apareixen. 

A més, diverses entitats i empreses com l’Espai SusCultura, Casa Planas o la Botiga Melicotó donaren suport a la iniciativa i permeteren als joves exposar les seves obres als diferents espais de Palma. D’aquesta forma, els i les artistes exposaren als següents llocs i dates:

– Divendres 12 de gener, a l’Espai Suscultura: Martina Limongi, Odette N. Amat Olmedo, Núria Ordinas, Aya Benzakh i Ghen.

– Dijous 18 de gener, a Casa Planas: Trágiko, Jerónimo Sánchez, Kailee i Hana.

– Dijous 25 de gener, a la Botiga Melicotó: Inger Roverd, Magui Alemany, Nurisart, Aiitanartt i Ryon.

Podeu consultar els seus perfils artístics al web streetartpalma.com .

Finalment, tots els i les artistes exposaren al Casal de Son Cànaves, en el marc de la 43a edició de la Ratapinyada, aquesta vegada de manera conjunta.

A través del següent enllaç podreu trobar un recull d’entrevistes de Hana al conjunt d’artistes:

#muntathotu #mallorcaillaencantada #mallorcamagica #ratapinyada #joves #palma

Comparteix la notícia!

WhatsApp