Darreres notícies

S’està coent un nou #muntathotu: Aquí se baila

Passada la darrera edició de l’Street Dance Palma, na Marta, una de les joves participants, ens va fer arribar la seva motivació per a organitzar, juntament amb el seu grup, un projecte de #muntathotu i participar-hi.

Durant els mesos de gener i febrer ens hem reunit amb la colla de ballarines joves LAS NENAS per tal de conèixer, planificar el seu propi projecte i donar-hi suport. Arran de la motivació del grup de joves i l’òptima valoració de la viabilitat de la proposta, neix l’esdeveniment AQUÍ SE BAILA.

Una activitat de dues hores de durada on diferents grups i joves ballarines i ballarins podran participar en mostres de ball, entrevistes i el concepte “anti-random”.

El concepte “anti-random”, segons aquestes joves, pretén unificar el món del kpop random amb les altres danses, convertint així els clàssics kpop randoms en una dinàmica que inclogui aquest i el cypher.

Durant el mes d’abril us donarem més detalls de la iniciativa i obrirem les inscripcions oficials perquè els grups i joves interessats pugueu participar en la proposta.

#muntathotu #streetdancepalma #joves #palma #ball

Comparteix la notícia!

WhatsApp