Darreres notícies

Cosplay o disfressa?

El cosplay és una afició en la qual els participants, coneguts com a cosplayers, es disfressen i adopten l’aparença de personatges de ficció, siguin de còmics, anime, manga, videojocs, pel·lícules, sèries de televisió o altres mitjans.

Les persones cosplayers dediquen temps i esforç a recrear de manera precisa i detallada la vestimenta, els accessoris, el maquillatge i els pentinats dels personatges que trien representar. Molts també se submergeixen en el paper del personatge, imitant els seus gestos, expressions i característiques.

El cosplay s’ha convertit en una subcultura global i és especialment destacat en convencions i esdeveniments de cultura pop, on els cosplayers poden mostrar els seus vestits, participar en concursos, interactuar amb altres aficionats i compartir el seu amor per les seves comunitats d’interès.

Aquesta pràctica no sols se centra en la representació de personatges, sinó que també fomenta la creativitat, la construcció de comunitats i l’expressió artística. A més, el cosplay s’ha transformat en una manera d’expressar la identitat personal i explorar el món de la fantasia.

Es tracta d’una subcultura emergent i compta amb molts d’aficionats joves a Palma.

Maria Àngels Balaguer i Toni Blesa són dos joves que ens aquests moments estan organitzant una passarel·la cosplay per dur-la a terme el pròxim 28 d’actubre en el marc de la 42a Ratapinyada.

Vos fa ganes participar? Cerca el teu cosplay més terrorífic i apunta-t’hi emplenant AQUEST FORMULARI.

Us hi esperam!

+Info: Whatsapp Express 630 87 76 10

#cosplay #ratapinyada #joves #palma #jovesdepalma

Comparteix la notícia!

WhatsApp